eXTReMe Tracker
          Se. 55 51 55 57

Utlandsjakt.

Skicka mail när annonsen tas bort til info@jagtformidling.dkJaktklubb söker medlemmar Mail: Läs annons på www.jaktformedling.se
03-01-2022
D. 23-01-2022

Jaktklubb söker medlemmar

Vilka är vi?

Vi är en jaktklubb utanför Växjö i Kronobergs län som jagar på 1650 hektar. Marken är väl sammanhängande i ett stycke med en stor sjö centralt.

Vi genomför årligen 5-7 drevjakter efter älg och vildsvin. Vi jagar även rådjur, räv och hare med drivande hundar. Vi har gåsjakt, duvjakt och ett andvatten som vi brukar köpa änder till. Under bockjakten skjuts årligen några medaljbockar.

Vi har 6 foderplatser på marken som fodrar året runt. I årsavgiften ingår allt: medlemsavgift, foderkostnader, styckning av älgar, köttlott, eventuella änder.

Vi har generellt en betydligt högre vilttäthet än omkringliggande jaktmarker i länet, då vi har en tydlig viltförvaltningsplan och premierar kvalitet före kvantitet.

Vi har en god sammanhållning och bra stämning i jaktlaget!

Vad söker vi?

Vi söker nu 1-2 medlemmar som vill vara med i denna jaktklubb. Skriv en kort presentation av dig själv samt dina jaktliga erfarenheter. Välkommen med din ansökan till jaktledare André Åkerström på mail andre@akerstrom.nu

Pris: ca 14.000 krTel.: Läs annons på www.jaktformedling.se
By/Län/Ort: Kronobergs län
Annons nr: SE-10616